Nasyid Downloads

Kat sini insyaAllah aku dah letak lagu-lagu nasyid untuk sesiapa yang nak download lagu nasyid secara percuma..

Raihan

Raihan-Mari Berhibur.mp3
Raihan-Ashabul Kahfi.mp3
Raihan-Carilah Cinta.mp3
Raihan-Bismillah.mp3
Raihan-Syukur.mp3
Raihan-Iman Mutiara.mp3
Raihan-Puji Pujian.mp3
Raihan-Bonds Of Love.mp3
Raihan-Kasih Sayang.mp3
Raihan-Tihamah.mp3
Raihan-Demi Masa.mp3

Hijjaz

Hijjaz-Doa Pagi.mp3
Hijjaz-Hijrah Perjuangan.mp3
Hijjaz-Rindu.mp3
Hijjaz-Permaisuri Hatiku.mp3
Hijjaz-Sumayyah.mp3
Hijjaz-Zikir Pagi.mp3
Hijjaz-Kala Subuh.mp3
Hijjaz-Rukun Islam.mp3
Hijjaz-Bismillah.mp3
Hijjaz-Dunia Yang Sepi.mp3
Hijjaz-Ritma Kehidupan.mp3
Hijjaz-Alam Rohani.mp3
Hijjaz-Indah Hidup Bersama Ilahi.mp3

Brothers

Brothers-Teman Sejati.mp3
Brothers-Liku.mp3
Brothers-Keranamu Saudara.mp3
Brothers-Hadhari.mp3
Brothers-Kerjasama.mp3
Brothers-Ada Iman.mp3
Brothers-Kembali Bersatu.mp3

Saujana

Saujana-Keluarga Bahagia.mp3
Saujana-Mencari Cinta.mp3
Saujana-Sabar.mp3
Saujana-Restu.mp3
Saujana-Saujana.mp3
Saujana-Air Mata Keinsafan.mp3
Saujana-Jalan Sehala.mp3

InTeam

InTeam-Bisikan Nurani.mp3
InTeam-Keredhaan Mu.mp3
InTeam-Kasihku Abadi.mp3
InTeam-Damba Kasih.mp3
InTeam-Taman Firdausi.mp3
InTeam-Ajibtu.mp3
InTeam-Stand Together.mp3
InTeam-Senandung Budi.mp3
InTeam-Setanggi Syurga.mp3
InTeam-Pesona Zulaikha.mp3
InTeam-Mahligai Kasih.mp3
InTeam-Akrab Persahabatan.mp3
InTeam-Rabiatul Adawiah.mp3
InTeam-TanpaMu.mp3
InTeam-Pesona Dunia.mp3
InTeam-Selawat Badrul Ain(feat Muaz Al-Masaar).mp3
InTeam-Kerana Cinta.mp3
InTeam-Siti Khadijah.mp3
InTeam-Sentuhanmu.mp3
InTeam-Budimu Rasulullah.mp3
InTeam-Kehidupan.mp3

Far-East

Far-East-Al-Hambra.mp3
Far-East-Gerimis.mp3
Far-East-Melakar Cinta Di Pintu Syurga.mp3
Far-East-Nur Syahadah.mp3
Far-East-Azimat Ibunda.mp3
Far-East-Menanti Di Barzakh.mp3
Far-East-Cinta Pertama.mp3

Mawaddah

Mawaddah-Kalau tuhan di kenali.mp3
Mawaddah-Terima Kasih Tuhan.mp3
Mawaddah-Ku Pinta RedhaMu.mp3
Mawaddah-Bila Tuhan Tak Ditakuti.mp3
Mawaddah-Betulkanlah Sembahyang.mp3

Shoutul Amal
Shoutul Amal-Sedarlah Insan.mp3
Shoutul Amal-Semarak Perjuangan.mp3
Shoutul Amal-Seruan Jihad.mp3
Shoutul Amal-Amalulillah.mp3

Akhil Hayy
Akhil Hayy-Perjalanan.mp3
Akhil Hayy-Berpesan-pesan.mp3

freelance1


118 Responses to “Nasyid Downloads”

  1. kamu nk masukkan lagu cmne? tak berapa paham la..
    cuba rujuk post ni :

    http://ixorariana.wordpress.com/2008/04/16/testing-one-two-three/

    kalau silap, bgtau saya. tak pn emel/YM je k. :)

  2. okey ixora.. :D
    tq yea..

  3. macam bes je..
    insap jugak aku buat beberapa minit dgr lagu nasyid ni..
    hehe..truskan sahabat!

  4. ada lagi Rabbani yang terbaru dendangan Asri yang sangat sedap didengar tu? Saya tak dapat recalled apa nama tajuk nya.

    Thanks

    karlanwar@gmail.com

  5. lagu mawaddah merdu la setanding ngan penyanyi nye..huhu…
    ada lagu mawaddah yg latest2 x????

  6. wah, bagusnya.. :)

  7. Assalamu’alaikum..
    baguih ler ampa ni.. senang sket sya nk cr lagu2 nasyid kt cni.. lagu dr sami yusuf xder k.. sya minat lagu2 sami yusuf… best lagu nyer.. i nk request lgu sami yusuf..
    ermm selain amar ker kenalkan… huhu paper pun syukran jazilan atas request yg diberi..

  8. [...] Download lagu nasyid lebih banyak di sini [...]

  9. nak mintak lagu…

    malam-hijjaz
    mata hati-hijjaz
    the pilgrimage of life-mestica
    selamat pengantin baru-mestica
    inayah-mestica
    inni akhofullah-mirwana
    bingkisan rindu-fareast
    cinta teragung-mestica
    menanti di barzakh-fareast

  10. http://billal838.multiply.com/

    salamn ta’aruf

  11. apsal xleh download pun lagu dia

  12. terimakasih dapat lagu la nasyid ,i like this blog ,kalau ada lagi baguslah

  13. ada lagu mecca madina: do u know him? dr raihan x?

  14. saya tak ingat tajuk nasyid tapi saya tahu yang nyanyinya Raihan. Boleh tak saya dapatkan lagu nasyid raihan tentang maulud nabi.

  15. apa tajuk yer saya tak tahu la zikir ke lagu tapi bunyinya
    Allah humma zakkirna min huma…… dah lama cari la.. ada sapa2 yang tahu..

  16. [...] lg lg nasyid download?klik sini [...]

  17. kalau blh nk lagu hijjaz hidupnya insan

  18. uiks..
    tk tau le plk ad page neh…
    huhu

  19. hype..
    meh tego2..

  20. mmm..
    tk de lg rabbani yea??

  21. rabbani?nanti ye aku letak.
    insyaAllah kalau ada kelapangan :D

  22. As’kum..
    Ucapan Tahniah dan Jazakumullah di atas laman download nasyid ni..

  23. cuma nak bagitau.. Lagu nasyid Mahligai Kasih bukan Nyanyian Kumpulan Intean tapi Kumpulan UNIC..
    Dikhuatiri menimbul kekeliruan.. (“,)

  24. Doa dan Harapan Semoga laman ini akan sentiasa maju jaya.. Insya’Allah (“,)

  25. [...] lebih banyak lagu nasyid di sini..yg penting semuanya [...]

  26. Mcm mana mo download lagu ni????????
    nk lagu siti khadijah(inteam) n menanti di barzakh(fareast)..

  27. salam. lagu imad takde ker. lagu2 dia pn best tau. btw, nk minta lagu hijjaz – nur tuhan. tq

  28. Salam all! lagu tema program tv syahadah ada tak? kalo x silap dendangan rabbani. Syahdu sungguh

  29. salam.. ;) em..ad xlagu ni..x tau tajuk dy ap..tp g sy tau..dulu..Yaasin nyanyi..tp xsure dy msih lg dlm brothers or tdk…emm..lgu dy bnnyi cmni ‘aishah,aishah,aishah istimewa’…smbgn dy x tau..plizzzzz..tlg crikan utk sy ea..syukron..

  30. saya org bru kat cni

  31. assalamualaikum……ade x lgu kau sahabat kau temn nyanyian brother…..

  32. assalamualaikum, untuk sesiapa sje,…saya nak sangat nak download lagu daripada kumpulan hijjaz yang bertajuk [ belaian ibu, 10malaikat, rasul junjungan, pesona cinta, sebelum terlena, selamat pengantin baru, aku hanya umar, putriku sayang, amirul ummah, pandangan mata, al quran kalamullah dan berkorban demi cinta ] saya juga nak lagu daripada kumpulan unic yang bertajuk [ harapan pada ayah ibu dan mencari yang maha satu]tolong bagi tau dmn saye bole dounload. syukron

  33. aku tak berapa puas hati sebab banyak kumpulan dan lagu nasyid popular tak dak dalam laman web ni. tapi aku ucap tahniah sebab laman ni amat memuaskan dan teruskan usaha baik korang yang mengendalikan laman web ini. jazakallah.

  34. to afan alfarizi :

    lagu2 tu ade sebahagian nya kat cni…

    http://halawatulfajr.blogspot.com

  35. salam.. lagu nur selawat xde ker?

  36. ada x lagu rabbani anak soleh?penat mencari..teringin sangat nak dengar.

  37. thanx

  38. saya dh lama cari kumpulan nasyid shoutul amal. saya nk semua video klip kumpulan ini. harap dpt bantu.

  39. assalamulaikum..
    ai..boleh tlg carikn doa/zikir selepas baca Al-Quran x?
    thanks ya..

  40. lembab r nk verified email…per nih??? marah nih….

  41. bek ko ugrade server ngan lagu cepat…nnti ramai lgi owg komplen…nasihat jew…hehehe…

  42. salam.. nk mntk lagu cinta teragung mestica lah??..

  43. salam perkenalan….

  44. masih mencari lg ni camaner nak download

  45. nape tak dpt download? page error je.

  46. salam wat sume fans nsyid..ana nk ucpkn syukran jzilan cz ade gak yang sudi wt blog ni.marilh kte sme2 mmperjuangkn nsyd ngara kita krn ALLAH!!!

  47. boley x carikan aku nasyid from muaz?

  48. tlg carikan aku nasyid from muaz plz??

  49. i luv nasyid song-..far east-menanti di barzakh

  50. camne nk download lagu siti khadijah??

  51. salam nak tany..cmane nak download lagu nasyid ni..
    xtau lah..bley ajarkan cara2 nak download x..
    syukran..

  52. mnta lagu panggilan haji- labbaikallah hummalabaik

  53. salam….
    lagu terbaru inteam Allahurabbi xde ke….n kalu ade, ana dah lame mencari lagu yasin yang bertajuk Rindu Padamu, lagu lama… kalu ade ana nak….pleaze…

  54. Saya ada banyak lagu nasyid…sape nak…
    sami yusuf ada
    fareast ada,
    inteam allahurabbi ada,
    hafiz hamidun (latest : For Allah ) pon ada…
    hehe…
    sdin_pc@yahoo.com.my

  55. salam…nak lagu2 nasyid ramadan ada???

  56. nk lagu raihan-ababil

  57. lagu kasih kekasih xde ke?

  58. salam.
    Sapa-sapa kat cni tau tak apa tajuk lagu utk Tema program syahadah.
    nyayian rabbani kot.
    reply to me k.
    Leja_raul@yahoo.com

  59. blh tanya x? knp back ground lmn web ni hitam?

  60. ada x lagu kumpulan UNIC?

  61. assalamualaikum…

  62. lagu to’la al badru alaina 2 xder ker

  63. askm tuan,syukran byk2 sbb sdiakn lgu2 nsyd ni,dah sekian lame saye mencri dn mengmpl lgu2 nsyd ni..tahniah tuan dpt sdiakn…wslm

  64. saya perlukan lagu-lagu nasyid untuk dimuatturun ke dalan handphone saya untuk tatapan.t.k.

  65. cmne nk download lagu nie? blh tlg ajarkan?

  66. camna nak downmload lgu ne ekk ??..suka arh ngan lagu nasyid hope ble ltk latest punya .. tp bg me ne pun dh cukup baik..

  67. best gler……..de la ruangan cmnie… truskn perjuangan seni islam. allahuakbar

  68. sape ade lagu syahadah rabbani yang slalu kuar kt cte syahadah RTM TV1 ye?kalau sesiapa yg mempunyai lagu tersebut please email kan pada sy jowa97@yahoo.com

  69. SALAM..SYA SUKA SGT DGN LAGU TEMA SYAHADAH.. TAPI TAK TAHU TAJUKNYE.. BOLEH TLG EMELKAN TAJUK NYER..
    EMAILKAN KEPADA noraini7387@yahoo.com.my

  70. asalam…, leh add saya kat ym u all tak? ridwanoth@yahoo.com.my
    saya nak cari sahabat……….lah…
    terima kasih….
    wasalam……….

  71. Assalamualaikum ermm ana un ade bnyk lgu frm arabic : Elissa,haifa wehbe,nancy ajram,Mishary al afasry,dn bnyk lgi ….kebanyaknnya ana lebih suka antarabangsa kerana mereka mempunyai identiti yg menyerlah klu di malaysia ana x berape minat sgt kerana mlysia bnyk psl politik dn pangkat..dn lgu mlysia nasyid da berkurangan..ana bkn nk perli dn memburukn name mlysia tpi ini adalah wajar…dripde sudut ekonomi…wassalama & assalama …

  72. terima kasih untuk nasyid ni, tapi ada sesiapa tak yang tahu nasyid sekolah yang lama-lama seperti sri al-amin, smakl, kisas sautul mujahidin, nasyid arab ikhwanul muslimin dan nasyid arab kanak-kanak seperti wardatul hamra’, wardatul baidha’ dan sebagainya. terima ksuh

  73. salam. lagu saujana yang terbaru ada tak? rasenye tajuk patah hati….

  74. salam..sapa2 ada lagu sami yusuf,yusuf islam,soliar of allah or native deen please email me at alfey_hope45@yahoo.com.my

  75. salam..anie nk tny..bagaimana nk download lgu2 kat cnie?? anie pun baru gak perasan yg laman ni wjud..d hrap sudi bantu anie selaku org baru ni..k.. syukran..

  76. pa plak tu?? aie mnta maaf lh ye..anie xphm la..

  77. Assalamualaikum semua

  78. Assalamualaiku

  79. Assalamualaikum dan selamat pagi. Malas nya nak mulakan kerja pada hari isnin setelah cuti dua hari

  80. selamat pagi. Malas nya nak mulakan kerja pada hari isnin setelah cuti dua hari

  81. Assalamualaikum dan selamat malam. Kepada yang sedang download ketika ini . Selamat mendownload.

  82. best gilerrrrr teman sejati,hdop brothers

  83. sape2 kt cnie minat bolaaaa????????……

  84. aslm, ade lagu inteam segenggam tabah minus one punyer??

  85. Siapa sokong argentina kat sini

  86. Siapa sokong argentina kat sini . Malaysia tak ada. Ha ha ha. Jadi saya sokong aljeria. Sebab negara islam. Argentina sebab dari dulu saya memang minat

  87. saya klik kat list lagu tp kuar page browser lain…nape ye..?

  88. saya nak lagu imad rami yang dibuat di malaysia yang diterbitkan oleh ambang klasik, sekarang gong klasik

  89. mencari minus one utk nasyid BERSATU drp Raihan….

  90. kalau ada erti cinta unic best gakk

  91. Thanks a lot….

  92. terima kasih ADMIN…..coz mampu menyediakan himpuna-himpunan lagu nyashid , saya berharap anda dapat mengemas kini senarai lagu-lagu lama dan baru.

  93. Mencari zikir tema tv alhijrah yang labbaik Allah hummala baik..

  94. Ad x lagu tema tv al hijrah yg labbaikallahuma labbaik 2..??

  95. assalam lagu tema tv tu ..cuba search irfan makki tajuk waiting for the call .. :)

  96. lagu nie,,, yang terbaek,,,, walaupon tak la sangat,, :)

  97. erm,,,, soriewm,,,,, jgn kecik atie,,,, just relax,,,,,,

  98. assalamualaikum.. terima kasih banyak2 kos buat blog ni dan share dengan orang lain. saya fikir ini juga adalah salah satu bentuk dakwah juga sbab awak sudi kongsi untuk download percuma jer lagu nasyid, saya doakan awak murah rezeki dan sihat sokmo..

  99. majulah nashyd – di seluruh dunia

  100. salam kawan2 apa nama lagu arab yg selalu kedengaran dlm radio IKIM?lagu dia simple je sebab byk main piano.boleh tak kawan2 bgtau saya tajuk lagu tu

  101. assalamualaikum, terima kasih bestnya dapat dengar lagu nasyid yang kat atas tu. kalau boleh masukkanlah lagu maherzain juga…boleh lah kita sama-sama yea…

  102. gimana cara ngdownload nya tu nashid2,gada menu download nya…???

  103. tlg ,,gimana cara download lagu nie lewat hp,,
    saya pengen denger lagu- lagu nan indah tu
    Mksh

  104. nk download lagu arab di radio ikim fm yang terbaru tapi tidak tau tajuk

  105. camner nop download lagu kat ats nie… lagu kumpulan Aeman x der ker??? thank you…

  106. tak jumpa nasyid2 lama macam elsuraya dan lain2 kumpulan. eh ada kat cini ke? maaf laa.

  107. Macamana nak download

  108. Izinkan sya utk buat muat turun zikir pilihan sya

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: